Cornflakeskuppen

En utav världens absolut sötatse filmer...


I övrigt har julen varit bra, in the middle of nowhere! Ätit massor, tittat på film i massor frysit lite grann!

Jag vet att bloggen står väldigt still men den krånglar övermycket...

Merry X-mas, PD!

Fashion is on the menu...

Har just inhandlat nya InStyle (am)

Carrie Bradshaw once said:

when I first moved to NewYork and I was broke,
I used to buy Vouge instead of food.
I felt like it feed me more!

- And I totaly understand!

M. X-mas everyone! - PinupDeluxe.

Pinuppan, Betty Page är död!

Bettie Page, en av världens mest fotograferade kvinnor, är död. Den berömda amerikanska fotomodellen och pinupartisten Bettie Page blev 85 år, rapporterar BBC News.


Nashvillefödda Bettie Mae Pages karriär startade när hon porträtterades av en amatörfotograf i New York 1950. Därefter hamnade den före detta sekreteraren Bettie Page i allas blickfång, när hon blev en av de första fotomodellerna i Playboy.

Hennes svarta hår och röda läppstift, utmanande poser och åtsmitande korsetter gav henne stor framgång under 50-talet. Bettie Page syntes överallt, på affischer och stora utvikningsbilder i tidningarna.

Genom sin image fick Bettie Page också stor betydelse för den sexuella revolutionen på 60-talet. De mer vågade bilderna på henne inspirerade också den spirande bondagescenen, samtidigt som många reaktionära i USA upprördes.


I slutet av 50-talet drog sig Bettie Page tillbaka, blev djupt religiös och drabbades av psykiska besvär. Hon var gift tre gånger men fick aldrig några barn.

På senare år har intresset för Bettie Page vuxit sig allt större och hon har blivit en klassisk 50-talsikon. Hennes liv har skildrats i flera filmer, däribland "Bettie Page: Dark angel" (2004) och "The notorious Bettie Page" (2005).

- Jag tänker på henne som en anmärkningsvärd dam, en ikonisk figur inom popkulturen som influerade den moderna sexualiteten och modetrenderna. Hon hade en enorm inverkan på vårt samhälle, säger Playboys grundare Hugh Hefner.

Källa: http://nyheter.se.msn.com/noje


Reklam

En lång kväll med Peggy Sue, Brolle, Maria och alla de andra....Nu ska jag sussa... Natti Natti! - PinupDeluxe

Engelskkonfekt!

TopShop kan verkligen göra Ögongodis! men der är sällan jag hittar något som jag tycker känns värt att lägga slantarna på... Förra våren hittade jag en blå/vit-randig blus som jag slitit så den håller på att trilla isär. Och i helgen hittade jag den i  hel vitt. Så jag slog till direkt! Sprang även förbi den här kjolen påvägen ut, men hann inte prova den så får göra det i helgen när Daddy kommer hit!Nu planerar jag Jul-bak, Jobbar med UF och ikväll ska vi spela in en reklam film för "Buddy Holly" på Göta lejon!

Xoxo! - P.D.

RSS 2.0