Mode C, Morgon!

Godmorgon!

Har precis ätit frukost... ska skissa och jobba lite med min Idé bok till ModeC-kursen. Det är super mycket att göra i den kursen!
[  ] Idébok m. färgkartor klipp och knappar, bildrefrenser etc.
[  ] Moodboard i A3-format -Som ska vara representativ för kollektionen och målgruppen.
[  ] 20 grovskisser på min 20 outfits/plagg
[  ] 6 utvalda outfits att göra modeillustrationer på, m. tillhörande plaggskisser
[  ] 3 outfits som ska realiseras

Igår blev i allafall klar med min moodboard igår och jag blev jätte nöjd!

Målgrupp: Fashionistas som hatar trender och drömmare på rosamoln!
- Vad tycks?


Skriver mer sedan, nu måste jag komma igång så jag kan börja ringa efter APU-plats vid 10!


Se yaa!, Pinupdeluxe!


Islänsk Garage-rock!

Hemma igen har, jobbat lite och klickat runt på nätet. Hade grymt kul med brudarna vi dissade stan för ingen orkade och jag var mest glad att se dem igen efter helgen så hängde hos Asse i flera timmar, det blev en del gossip om bl.a. Idéböcker, Smulpajer och hypokondri!

Måste citera min goda vän och jämlike, Astrid alias Asse:
"Nu leker vi vuxna men de höll inte så länge så vi har med oss 20 pajer!" Och det gällde inte oss. Däremot gäller det oss att sitta på en uteservering och dricka ett glas vin inte är att leka vuxen, det är bara något lagen inte tillåtit oss tidigare och därför inte heller blivit en självklarhet... än!

Måndags kvällen till ära vill jag avsluta med det Islänska bandet Jakobinarina och deras låt "Monday I´m in vain"

Även om jag fått massor av energi, av att vara tillbaka så känner jag mig inte helt i fas. Och imorgon är tidigaste morognen på hela veckan ska upp 06.00 så denna låten känns som "the song" de kommande timmarna...

So long, farewell, Auf wiedersehen, good night!
- PinupDeluxe


Back in town!

Tiilbaka i sthlm efter en långhelg i Dalarna... är superförkyld, Föröker hålla igång iaf. Har en känsla imagen av att jag redan har ganska hög frånvaro i skolan. plus att jag hade tänkt fösöka boka in lite sälj-möten i slutet av veckan. I övrigt var dalarna varit supermysigt, lungt och stilsamt så jag städade hela mitt rum, lagadae god mat och tittade massor på VHS! - Har bara dvd här i sthlm. Jag hann även m. att träffa Kattis min skejtbrud, hennes PV: Filip, Natta, Emma och Hampus. Träffade storebrors nya katt: Rotax, och jag hann även med att äta frukost m. Danne!

Nu sitter jag och kollar på American Hot-Rods och skriver inköpslistor inför nästa löning... Ska snart dra in till stan och träffa Asse och Junior. Jag och Junior ska hjälpa Asse hitta nya glasögon! men först ska jag jobba lite m. Ninii!

- See ya!, Pinupdeluxe

Pearldiver

Mitt officiellt första inlägg vill jag tillägna min underbara vän Emma som inspirerar mig till mycket! bl.a att ta tag i mina planer att börja blogga. Jag har haft stora bloggvisioner en tid, och nu har jag äntligen tagit mig tiden att åtminstone skapa en egen blogg!

Take care, Pinupdeluxe!

Ny blogg!

coming soon...

RSS 2.0