A kiss on the hand...

...you know the story! That Diamonds are a girls best friend!Jag har titta och provat och drömt om dem... Och så dök de upp en liten premiär-grej!
Så jag slog till...

"A kiss on the hand may be quite continental, but shoes are my best friends!"

XOXO! - Pinudeluxe...


One women's trash...

...Is another women's treasure!
Har just slängt upp lite skor på Tradera...

Bl.a. dessa super fina stövlar som jag köpte fast de var små!


Sugen? Lägg ditt bud här!

Och dessa godingar...Som du hittar här!

- God morning! P.D!

Today was lovely...

...en skön men regning dag på stan. Fix inför måndagens fotografering. Först NK, Repris, skomakaren, och sedan härliga Sivletto! Köpte en bok om retro håruppsättningar med moderna verktyg!


"Vintage hairstyles" För er som inte bor i sthlm så finns den och massa annat att köpa på Sivletto.com

Träffade även min HipHop brud Kattis, som var i stan med "familjen" d.v.s pojkvän och hundvalp!
Vi gick till Footlocker i Gallerian, Och av en ren slump så hittade jag ett par gräddvita Converse (-Classic) - On Sale! 25% off... Har spanat in dem på SNS och tänkt flera gånger att dem skall jag har så fort det blir vår och torrare på stadens gator! Ett par kvar i min Storlek!- Something tells me, that we were ment for each other! Have fun! Xoxo, P.D!

Beer has become glamurous...

Jobbade på Stazione igår! Vi har börjat sälja en sprojlans nu öl som heter "Ail" - tror jag... Men det är inte bara en öl. Den är mousserande också! En belgisk öl framtagen av en Italienare.. Kan de bli bättre för en liten champngeslukerska som jag? Som ofta och gärna vill dricka öl för att det "hör till" och är billigare. Eller är det bara galet? Galet dyr är den i alla fall 199kr flaskan. (33cl) Men de kan de kanske vara värt...

Heres to you! XO, P.D!


Sömmarna synas...

Till Buddy Holly the musical. Trött och lycklig efter en vecka fylld med kostymprovningar! -Det blir Superbt! I can tell for sure... Men, fotogarfering till programmet på Måndag så det blir extra jobb i helgen. Finns massor kvar att göra bland annat att hitta långärmade skjortor till Brolle som till skillnad från Buddy, har tatureingar över hela armarna. So we noticed this afternoon... Jag kan även berätta att "Kingen" skrivit på för rollen som Ritchie Valence!Nu ska jag krypa till sängs men innan jag somnar ska jag bege mig in i burleskens fantastiska värld till sammans med Dita Von Teese. köpte ju hennes vackra bok innan jul och har inte riktigt tagit mig tiden att verkligen läsa den än...

Så nu säger jag,
Sweet Dreams to you all!

- P.D!


Belle du jour!

Är helt fast i den här typen av outfit: loose men glammig, ärmlös blus och tight pennkjol. gärna med hög midja och nederkant som slutar strax nedanför knäet! Vill ha en ny pennkjol i fuskskinn... funderar på att sy den! Vi får se... Gillar att "Belle" (Billie Piper från TV-serien; "Secret diary of a call girl") bär en transparant sockersöt blus med röd siden-korsett under!
du jour


...och vad vore inte läckrare än ett par äkta Christan Louboutin's i Svart lack och röd undersula till? Åh... Pure desire.

Jag vet att jag egentligen har köpstopp januari ut. Men! Igår klickade jag hem att par supersöta leopardmönstrade, Dolce&Gabbana trosor... Rea! nelly.com

Have a fab day! Xo, PinupDeluxe<3

Sweet dreams...

Rocket Room var Underbart! Li´ll Linn & the Lookout Boys stole my harte i lördags...Hennes röst är helt fantastisk. Har lyssnat på dem om och om igen hela söndagen och denna kvällen! Dock bara på myspace Check it out, here!

"Wornout loveaffair" är min nya hjärtesång! Ångrar mig grymt att jag inte köpte deras skiva... får göra det när det blir cashflow för denna månad har jag satt köpstopp! Kanske kan önska mig den i Födelsdagspresent? hm.. hade nästan glömtbort att jag fyller år den 23:e Feb!

Ska önska mig denhär också:
 


Jackan, inte tjejen...  finns på Sivletto.com

Sweet dreams.. Xx -PD!

Rockar igång 2009!Rocket room på Lördag.
Happy new year!
XOXO, PinupDeluxe!

RSS 2.0