Sewing...

Is what I do.
XO

Tiia Vanhatapio

Jag har bloggat om henne förut men vill ändå slå ett slag för finska designern Tiia Vanhatapio. Hennes klänningar har burits av självaste Dita Von Teese och hon har prisbelönats av ingen mindre än Marimekko. Hennes senaste kollektion AW09 heter Valkyria och finns att spana in på: http://www.vanhatapio.fi"All she wants to be is
petite pale and intriguing"

xo

Wolf FM


Måste tipsa alla guy's and doll's om Wolf FM som sänder rock n' roll större tiden på dygent, utan reklam eller särskillt mycket prat. Så nästa gång ni rullar genom Dalarna eller cruisar i närheten av falun, glöm inte att ratta in Wolf FM på 88.8 MHz- Rock n' roll is here to stay!

Cruising night vs. Movie night!


Sista fredag i månaden betyder självklart cruising på Sveavägen. Pojken är där och glider runt, när jag själv är i stillsamma Dalarna. SVT1 visar; Mona Lisa smile (Mona lisas leende),22:00 ikväll med Julia Roberts så ikväll blir det Filmkväll!


Mona Lissa smile


Sveavägen

Xoxo!

Psychopunch

...en lite oväntad, ny favorit!Lyssna in deras MySpace

xoxo

Någon som vill gänga sig imorgon?

 

Hootchy Kootcy Club gör det igen!

 


Imorgon är temat; "What happens in vegas stays in vegas"

Och ryktet säger att det till och med skall finnas en vigselförrättare på plats om någon är sugen på att gänga sig! Anyone?

 

Artists: Kitten de Ville (US), Robert Fux, The Knicker Kittens Burlesque Revue, Nalle, Rebecka Westholm, Elis Larsson och The Hoothcy Kootchy Hussies

Entrence: 150:- Hour: 21:00
Find out moore!

Xoxo

 


Tävla!

Nya nummret av Gazoline (nr:5 -09) damp ner i brevlådan härom dagen! Såg att det har en tävling där första och enda pris är ett kilo "holo red"-färgat, (laxrosa) flake!


...Så är det nu någon ute i stugorna som kan motivera ett behov av denna flake så kan ni maila på redaktionen@gazolinemagazine.se med rubriken FLAKE. Där bifogar ni en bild på vad ni ska lackera och berättar lite om saken, glöm inte telefonummer och en fungerande postadress...

All info om tävlingen hittar du i nya Gazoline!
http://www.gasolinemagazine.se

-Good luck!

Apron time!

 

 

Har snöat in på förkläden i alla modeller och färger. Får sy mig ett...

xoxo


Drömmar av tyll...

 

- You just wait!

 

Jag bara älskar Veronica Warlow's outfit. Bardoterutig klänning i typisk "Monroemodell" med puffig tyllkjol och silkestrumpor med strumpeband och en blomma i håret! Vackrare blir det inte!

Loppis, loppis, loppis!

 

Igår var jag och pojken på veteranmarknad i falun. Vi fyndade massor för, under 500-lappen!

 

 

Pojken köpte en stringhylla också som inte fick plats på bild. På hemvägen stannade vi på en stor loppis och fyndade lite till fast vi var hungriga och trötta.

 

 

Jag köpte massa "tjejgrejer" det tyckte inte pojken om, för det var inga "veterangrejer" Men jag var nöjd ändå!

Xo!

a Womens choice!

Fikade med Astrid igår, på vägen passade jag på att springa förbi Sivletto och köpa nya jeans!

De kommer från brittiska, Freddies of pinewood!

xo

1:a September

idag är det okej att säg det, idag är det okej att officiellt längta till JUL! Och det gör jag. Jag läntar till jul! Jag är snart 20 och skriver forfarande önkselista, mest på skoj men också för att det är roligt. Jag längtar efter att känna lukten av ångande glögg, att baka ett pepparkakshus som ser ut som våran villa och pensla ägg på nyjästa lussebullar, jag längtar efter risgrynsgröt med doften av kanel som stiger upp från tallriken. Jag längtar efter att leta efter de perfekta juklapparna, och att få slå in dem i blanka, mönstrade och färggranna papper med tokkrusade snören. Har dåligt med pengar i år. men jag har en plan! Jag längtar eftar efter att lyssna på allt ifrån smörsjungande Elvis till Poppiga Balsamboys jullåtar och att få klä en gran med mormor och morfars julpynt, Julen är en tid att vara nära och måna om dem man älskar, men också att minnas dem som inte längre finns hos en.Men än så länge finns det en gnytta sommar kvar i luften...
xo!

RSS 2.0