Flyttkäk

 

Efter en dag av flyttande behöver man påfyllning...

 

Idag har Pappa hjälpt mig flytta ur min lägenhet och kört mig och mina möbler till dalarna eftersom jag och Pojken inte riktigt får plats med allt på våra 54 kvadrat...

 


Med en enkel... heliumballong!

 

Igår var det födelsedagsmiddag Stazione i Saltsjö-Duvnäs. En svensk/italiensk restaurang med god matoch gemtylig miljö. Ett gäng udda men mycket kära vänner, jag kunde inte haft en bättre födelsedags middag!

 

 

Marianne som tillsammans med sin make Bosse driver restaurangen hade dukat prescis som jag ville ha det med vita rosor i glas...

 

 

Mellan varmrätten och desserten blev det lite fotografering...

 

...som sagt efter en öl, lite skumpa och några glas rödtjut senare blev det svårt att hålla balansen en längre stund.

- 21 and to drunk to pose!

 

 

Mina fina presener jag fått under veckan. Av pojken fick jag en märkbok och en handväska i äkta galon! Av La familia: Danne, Jojo, Marco och Petra fick jag två vägg figurirer i form av ett afrikanskt par. Och av Katten fick jag en ballong och cupcake i vanlig ordning!

 

Nu bär det av mot Yankee Ranch Norrtälje och Little Andrew and the rythm boy's!

 


21

 

 

Tillbaka i Rosersberg. På måndag flyttar jag ut det sista möblemanget ur min lägenhet, sen är jag rosersbergare...  - Igen! Idag fyller jag 21 och mitt upp i allt packande, flyttande och studerande har det inte funnits tid att baka till alla kalas, bjudningar och fester framöver. Vem överraskar med två radiokakor i kylen? Världens bästa Pojkvän. You'r my rock n roll!

 

Nu måste jag krypa ner igen och försöka somna om...

 

 


Passa er! ...och passa på!


För alla flickor som har tänkt resa längre än till uddevalla eller västerås i sommar så vill jag dela med mig av dagens erfarenhet: Blomma i håret är inte tilllåtet på passfotografiet. Men jag blev nöjd med fotot än då. Nu väntar jag bara på att få hämta ut mitt pass. Sen bär de av till Paris!

Jag vill även berätta om en (för mig) Ny frisersalong, där jag tänker boka in mitt nästa klippbesök. Hos Retroella, på Hornsgatan 100, och där:

...kan du få en retro/vintage klippning med tillhörande styling och tips och trix för att själv kunna snurra till/kamma till håret hemma. Få håret fixat för en speciell dag med tid för kaffe och veckotidning under den värmande torkhuven...

Från och med 31: Januari erbjuds även bra priser på läggning/rullning. 150:- för tvätt och läggning utan tork och utkamning. Passa på!

Spana in: http://www.retroella.se för mer info!

TIPS! - För att hålla ordning på alla attribut i lådorna använder jag bestick-fack, som ger en bra överblick utan att knöla till mina blommor!

 

 


Luxury for sale!

 

 

Ingen har väl ungått de exklusiva skorna och accessoarerna från finska "Minna Parikka" Just nu säljs de till REA pris på Pom Pom Parlour (PUB varuhuset). Slog till på ett par handskar idag, så otroligt fina!

 

Se mer på: Pom Pom Parlour's hemsida...

 

 


Får jag lov?


Här om dagen fick jag ett mail från min skolkamrat Anna-Frida, som dansar både swing och lindy hop. Något jag själv skulle vilja börja med, även om Anna-Frida skriver; ...du borde egentligen dansa boogie woogie, det är mer 50tal mindre jazz... Hon bifogade även dethär härliga klippet!


"The dance this kids are doing is strictly modern!"


RSS 2.0