MERCEDES BENZ FASHION WEEK #1
Modeveckan har börjat! Även om dåtidens mode fascinerar mig mer än nutidens, är jag inte fröken som tackar nej till en visning på Bernz, om inte annat för att miljön och stämingen är så härlig! Idag var det DRDENIMJEANSMAKERS som visade sin A/W 2011. Jag måste säga att jag är lite besviken och inte alls inspirerad av deras vision för nästa höst. Spetstrikåer och tweedshorts med färgade tights under för damer, och preppy/rockabilly på herrsidan känns inte så nytt.


Men jag känner ändå lite dragning till DrDenim när jag tittar i deras lookbook S/S 2011...
Tyvärr hade jag bara min Iphone idag och lyckades inte ta någon direkt bra bild under visningen. Men nu står kameran på laddning så imorgon blir de mer mode!

Läs mer om DrDenim och modeveckan på www.mercedesbenzfashionweek.se!


5 Year anniversary!

 

Ingen har väl missat att Raket Rummet firade 5 års jubileum igår? Med en levande orkester, en rad olika gästartister och i sällskap med trevliga människor blev det en afton fylld av rock n' roll!

 

 

Bland andra träffade vi, Sofia och Maggan med flera... (Maggan till höger)

 

...Djungel Jim vände plattor i vanlig ordning!

 

En sittande tolvmanna orkester stod för underhållningen, min favorit sångerska Lill' Linn var en av alla gästartister, hur cool som helst!

 


Let's go rockin' tonight...


 

Rock'n roll på Bröderna Ohlsson varje torsdag, med premiär ikväll! Glöm inte säga hej till Maggan i baren..

 

- Keep rockin'!


Good morning sunshines!


Efter lite wiskey igår kväll, som fullkomligt rensade min hals vaknade jag i morse och kände mig mycket friskare och piggare, redo för en dag med jeanstekniker! Senare i vår kommer vi att rita och sy en egen jeansmodell, med tillgång till en special symaskin för jeans. Jag hoppas kunna utveckla och förbättra mina "PD's favourite jeans" Som jag redan provsytt en gång...
Sömmarna med min symanskin blev inte det bästa på avigan, därför föredrar jag att rulla upp dem till "Pedal pushers" och använda dem under varmare delen av året!

- see ya'll!

What to hair-do?

 

Måste boka en tid hos frisören snart det börgar bli dags för påfyllning av blont. Alla som får se kort på mig i lugg säger att jag passade väldigt bra i det. Jag håller med, tycker det ramade in mitt ansikte fint! Så nu går jag i tankarna om jag ska be min frisör ta till saxen i framkant, samtidigt kan man göra så många fina frisyrer och uppsättningar med lång lugg!

 

Såhär busigt långt hår hade jag när jag träffade Pojken...

 

...Sen klippte jag lugg!

 

 

Såhär ser jag ut nu och jag börjar bemästra mina lockar!

Vad tycker ni jag passar bäst i?

 

- So long!


VÅRTERMIN

Äntligen har jag fått igång mitt internet efter att det strulat i flera dagar. Tillbaka i skolbänken igen, Igår började vi rita byxor på mönsterkonstruktionen. Men idag är jag hemma med förkylning, ingen vidare start på terminen. Hoppas vara tillbaka på torsdag.

- Take care!


HM ♥ Rockabilly


Efter en titt i HM's Spring/Summer hittade jag några favoriter till sommaren...


Kofta 199:- Sko 199:- Klänning 199:-


Spana in...


 


...HM i Las Vegas!

Xo - PD!


Fest hos Arlanda!

 

Nu på Lördag den 8:e Januari är det Fest på ASC! Läs mer HÄR!


Vintercruising

 

Midvinternattens köld är hård, men kromet gnistra och glimma....

 

 

Igår var de Avesta vintercruising! Vi åkte Volvo Sugga -50. trots årstiden sågs en hel del schysta bilar både en och två Hudson limpor och så en Kapitän bland alla cadillacs.

 

Tycker min frisyr blev ganska lyckad, efter lite pillande framför spegeln. Eller som vår resekamrat Olle skulle ha sagt; "Stylish"

Kexchoklad med läppstift...

 

- Me like!

 


2010

Ett nytt år som invigdes i Malmköping till ljudet av raketer och en dundrande V8. Jag gillar inte att lova saker, men jag lovar att försöka bli bättre på att fota 2011! Dags att lägga upp bilder från året som gott, på de största och roligaste händelserna 2010!

 


Det dracks en hel del Pistonhead under året...
I Februari var jag med och tävlade i Göteborgs egen modemässa FreshFish.
I Maj jobbade jag för Lotta Barlach som releaseade sitt eget märke Lotta Female Work And Play!
SÅRK-Rundan åkte vi med i denna Ford -49. Ser den bekant ut? Ta en extra titt på dethär klippet...


Big Lake Run, eller Siljan runt som vi säger i Dalarna. Sommarens första tripp till Rättvik! Tillsammans med "La Familia" från ASC, hängde vi med massa roliga snygga och härliga människor och hästar!
Classic Car Week, Sommarens andra resa til Rättvik som blev en helmysig vecka med Pojken och så "La Familia" Vi delande frukost med en svan, Såg Little Andrew stjäla publiken från Black Nights på Parken...
...och bäst av allt! Vi köpte vår Jukebox!I Oktober åkte ASC till Chruch street i Gävle, en riktigt trevlig kväll med Klubben!


Lagom när vintern kommit drog vi på Kryssning...

GOTT NYTT ÅR!
Xoxo PD!


RSS 2.0