En fyndens helg!

 

En otroligt lyckad shopping helg! Ingen missade väl söndagens burlesk-loppis på Brunnsgatan? Redan på lördagen gjorde jag ett riktigt fynd på vår vanliga onsdag-och-lördagsloppis. En söt svart klänning med vid kjol, rundkrage och knappar i sidorna. Den har även ett smalt tygklätt skärp. fyndade även ett litet förkläde till min samling...

 

 

På söndagen köpte jag en söt blus med siden rosett och  brodyr detaljer på ärmarna, dock sitter orginal-ettiketten kvar så jag vet inte om jag vågar plocka bort den och slita på den? Av samma trevliga säljare köpte jag den vida kjolen med tidstypiskt mönster i vitt och blått. Den fick strålande beröm av pojken.

 

 

 

 


Sunday roadtrip!


Efter en stressig vecka kommer här ett försenat inlägg från söndagens roadtrip till dalarna. Med oss på resan hade vi våra kära vänner Danne och Jojo. Vi började med en veteranmarknad i Borlänge som uppskattat nog hade mer kvalitet än kvantitet!Jag tittade flera gånger på den fina Chokladburken under porslinsfiguren, men det blev inget köp denna gång.
Jojo fick syn på denna fina leksakshäst men 1500:- var kanske i dyraste laget.
Sen fanns det mycket annat fint och roligt att titta på...
Denna väska var jag också sugen på. Men, även den fick stanna i dalarna.

Sen blev det lunchstop på American Pizza Takeaway! God Pizza och möblemang med den rätta stilen. Kan varmt rekommenderas om ni har vägarna förbi Borlänge. Prova gärna deras egengjorda coleslaw och specialpizza med Kyckling, jordnötter och pickles. Kan de bli mer Amerikat?
Sen fortsatte vi mot Tulavippan som är min favorit loppis i dalarna. flera 100m2 loppis... där det även bor en liten katt, som var väldigt kelvänlig. Jag spanade in flera fina burkar, tyvärr tycker jag det är tråkigt när det bara finns en udda av denna sorts köksförvaring... Men pojken hittade en fin kran med kromat vrede till framtida inrednings projekt.

Så dethär var vad vi kom hem med... Pojken var mest nöjd med sina "Gristrynen" (Strömbrytare i bakelit med dubbla knappar)!


Jag var mest nöjd med min nåldyna, troligen 60-tal. Vad tror ni?


En bild säger mer än 1000 ord

 

 

Sabrina, 1956 Foto: Keystone, London.

 

 


Little Andrew & the rythm boys på yankee ranch!

 

Lördags rock n' roll i Norrtälje.

 


 

What a show!

 

 


RSS 2.0