Accessoar

 

 

Idag hade vi en "accessoardag" i skolan. vi fick fritt välja vad vi ville göra. Med gamla modistdrömmar i hjärtat och tillgång till hattstock blev mitt val självjklart att göra en liten hatt. Reflektion: Som att baka en tårta! 

Jag är riktigt nöjd! Men jag saknar ett litet snedslåband på insidan så än har jag inte fäst garnityret ovanpå...

 

 

 


Sommar kalendern! #1


 

För er som börjat se över semesterveckorna och planera in vilka bilträffar, meets och kanske en och annan cruising ni inte vill missa så tycker jag ni ska skriva upp ACS sommarparty!

 

- See ya'll at Noble Farm!


Sommarfavoriter!

 

Det kanske snöade så sent som igår men jag drömmaer om sommarens alla bilträffar och om en sommargaderob i lolitastil! Runda solglasögon, tjocka sulor och mönstrade solset och klänningar. Många tycker rosa och rött inte funkar ihop men jag kan inte tänka mig en snyggare kombination! Klänningen kommer från Sivletto och skorna från Scorett! Früli, tysk jordgubbsöl, finns på utvalda Systembolag!

 

 


Vårens höjdpunkt! 

Vårens viktigaste datum under våren, skriver jag och pojken upp i kalendern flera månader i förväg. Jag tänker förstås på Viksta veteranmarknad!  I år var det mindre lera och mera blåst men det hindrade oss inte från att fynda.

 

 

Mitt bästa fynd var en kockumsgryta för 100:- och ett fat från Uppsala-Ekeby Geffle Polar. Efter lite efterforskningar har jag hittat att denna serie tillverkades 1959-1962. Sen köpte jag en gammal våg/locktång samt ett set spegel och och hårborste. Nu fattas bara ett sminkbord att placera grejerna på!

 


RSS 2.0