Thank god it's Tiki-friday!

 

Jag har just gnuggat gruset ur ögonen och det enda jag tänker just nu är T.G.I.F!

 

 


Webbshopping!


I veckan blev jag tipsad om en fantastisk sida som jag tänker dela med mig till er av. Som tradera, fast blocket fast ebay fast ändå inte. Privata annonser med allt från handgjorda örhängen till vintage möbler! och fasta priser. Ingen budgivnig, och väntan på autktioner som slutar på konstiga tider. Priser och fraktkostnad översatt till sek. - Den perfekta vintagefantast-shoppingen!

 

www.etzy.com

 

 


Datoriserad konstruktion

En vanlig dag i plugget...


Nu är det klippt!


Inte rött men kortare och blondare. Alltid lika trevligt att besöka fröken Wing på Retroella. Jag passade även på att be om råd hur man lockar håret med plattången och hon är alltid lika snäll och stylar till mitt hår innan jag lämnar salongen!

Kanske något vattenskadade lockar efter hemfärden, men vad tycks?


Frisör besök!

 

 

Kortare, rödare eller bara blond som vanligt? Jag har inte bestämt mig ännu. Men idag är det dags för ett besök hos Retroella!


Final call...

 

Igår flög jag med Pan Am i deras pilotavsnitt till London. Som alltid får jag massor med inspiration av serier som utspelar sig under 50- och 60-talet, men handlingen får nog ta fart om jag ska fortsätta titta varje vecka. Nästa avsnitt sänds 23/10 21.00 på TV3... Tills dess, fixa Pan Am-Stilen i tre steg...

1. En gördel som lyfter och håller på plats är aldrig fel när någon daskar dig på rumpan. 2. En löjlig liten hatt piffar upp! 3. Coctailklänning som du kan bära när din syster väljer att rymma från sitt eget bröllop och du tar henne där ifrån i en Cadillac!

- Enjoy your flight!


RSS 2.0