Welcome to Weezerville!


Pojken och jag sitter och kollar videos med några av våra favoritband. Vi hittade just den här snygga videon med Weezer!Så kul! Imorgon blir det Weezerville-girl lugg i plugget! Lägger upp några fler fina videos med Weezer pojkarna...Good night all you sweethearts!

Med hösten kommer... Rocket Room!

 

 

 

Se ya'll there!One day off!

 

Min enda lediga dag denna vecka spenderade jag med den roligaste snubben jag vet! Vi tog plyman och rullade in till stan för en fika på Sivletto. Sedan promenerade vi bort till Daisy Dapper där jag köpte den här fina "Jumper circle skirt" från Bettie Page! Jag gillar verkligen deras plagg de sitter oftast som klippt och skurna på mig.

 

xoxo


Viva La Vega!

Den som inte kommer iväg till Las Vegas får åka till Vegabaren! Så det gjorde vi... En fin lördag med strålande solsken. Väl där utsågs Årets raggarbil, årets Raggarfrisyr och så årets Raggarbrud!
En mycket trevlig loppis låg aldeles i närheten där vi gjorde några riktiga fynd. Jag hittade två fina blusar från 50-talet varav en fortfarande hade prislappen kvar. Pojken köpte Singlar och hela sex stycken djupa string-hyllplan.

Söndagen spenderade vi på Eskilstuna veterandag. Helgen avslutades med Siw Malmquist på Red Hot Max lada i Uppsala. Jag tror Pojken var riktigt nöjd den kvällen...Pojken & Siw!

RSS 2.0